Apariții media

Un fost luptător în Legiunea Străină organizează în munţi tabere de haiducie pentru „revirilizarea“ bărbaţilor

Eugen Sechila (40 de ani), din Bucureşti, fost luptător în Legiunea Străină timp de 16 ani, organizează în România „tabere de haiducie“ dedicate celor care vor să se rupă de rutină şi să înveţe tehnici de supravieţuire.

Un militar de carieră organizează tabere de supraviețuire pentru tineri

Eugen Sechila: Poporul român este dezarmat moral și material. Încerc să-i învăț pe oameni că armele noastre trebuie să fie mintea, voința și credința.

Cum să supraviețuiești în condiții extreme

Tabără de haiducie organizată de Asociația Gogu Puiu și Haiducii Dobrogei

Tabere de supraviețuire pentru tineri

“Școala nu este suficientă pentru a-i educa pe copii cu cele necesare pentru a supraviețui în ziua de azi”. Un proiect destinat tinerilor vizează antrenarea în tehnici de autoapărare și luptă pentru viață !

Tabere de haiducie, în fiecare lună, în zona Brebu – Valea Doftanei

În luna aprilie, vă prezentam un concept inedit de tabără, proiect aflat la începuturi, în pădurile din Brebu și Valea Doftanei. Inițiatorul, Eugen Sechila, de la Asociația ”Gogu Puiu și Haiducii Dobrogei”, propunea participanților trei zile de haiducie, departe de civilizație și confort, în mijlocul pădurii.

Un stagiu de legendă

În zilele de 27, 28 şi 29 Aprilie (2018) a avut loc, undeva pe Valea Doftanei, „Tabăra de haiducie Gogu Puiu”. Ce m-a atras, de la început, către aceasta?

În România au apărut cursuri la care copiii sunt învăţaţi cum să se salveze singuri dacă sunt răpiţi de pe stradă. Doi foşti militari îi antrenează într-o tabără organizată în vârf de munte

În România, în fiecare an, poliţiştii înregistrează peste cinci mii de dispariţii de minori. Peste jumătate dintre copiii care nu se mai întorc acasă ajung să fie supuşi unor forme de abuz. Doi foşti militari români, cu experienţă în teatrele de operaţii, au creat, de curând, o tabără în care îi învaţă pe cei mici cum să se apere singuri. Şi, mai important, ce să facă în cazul în care ajung să fie răpiţi. 200 de lei pe zi costă lecţiile predate în vârf de munte.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress