Tabere de haiducie

TABARA DE HAIDUCIE “Vasile Motrescu” 7-9 SEPTEMBRIE

Pret de trei zile, vom gusta o picatura din rigorile si austeritatea vietii in rezistenta din muntii Romaniei, pe care si-au asumat-o luptatorii anticomunisti.
Alaturi de specialisti in domeniile militar, medical si al artelor martiale, participantii isi vor insusi tehnici de autoaparare, elemente de prim ajutor, topografie si orientare, scoala de noduri/matelotaj, construirea unui adapost si a diverselor tipuri de capcane pentru animale. Vor invata sa utilizeze corzi si alte elemente naturale pentru traversarea de obstacole dificile, descompunerea de forte, construirea capcanelor si tehnici de salvare. Componenta teoretica ce va aborda subiecte ca: marile agresiuni naturale si termodinamica supravietuirii, calea virila si viziunea tactica, autonomia si rezilienta, va fi intotdeauna regasita in exercitii practice desfasurate in aer liber.
Un aspect important al taberei vizeaza reinnoirea contactului cu mediul natural, depasirea pragului de confort obisnuit si recapatarea increderii in fortele proprii, de aceea participantii vor dormi sub foi de cort sau sub cerul liber. Exceptie fac doamnele si domnisoarele, care vor putea dormi in corturi.

Varsta minima de participare este 14 ani.

Pentru inscrieri si detalii despre desfasurarea taberei, va rugam sa ne contactati la asociatia.gogupuiu@gmail.com

 

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress